sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Piristystä syksyyn!

En tiiä voiko tätä ihan syysmasennukseksi sanoa, mutta jonkinmoinen syysväsähdys tässä on nyt mulla meneillään.. Suuri osa ajasta menee työssäoppimispaikalla ja matkalla sinne tai sieltä pois. Sitten kotona onkin aina niin uupunut olo, että tekis mieli vain nukkua. Tuntuu tosi yksinäiseltä ja kurjalta möllöttää vaan kotona, mutta kun ei vaan jaksais lähteä minnekkään.. Huoh. Tulis jo lunta, niin ei ois näin pimeetä! Ehkä sit ei väsyttäiskään niin paljoa.

Työssäoppimisessa on sinänsä ihan kivaa. Työ on mielenkiintosta ja sopivan haastavaa. Jotenkin ikävöin silti kovasti takaisin kouluun.. Tuttuihin ympyröihin ja tuttujen ihmisten seuraan.

Viime perjantaina näin muutaman koulukaverin, kun kaksi heinolalaista bändiä soitti Maisterissa. Oli mukava päästä vaihtamaan kuulumisia ja kuuntelemaan loistavaa livemusiikkia pitkästä aikaan :)

Eilen, lauantaina, iskä ja Ville tuli kyläilemään. Käytiin kävelyllä, hengailtiin vaan ja katottiin elokuvaa. Kivaa ja piristävää :)

Tänään on koittanut urheilla. Tein kuntopiiriä ja kävin lyhyellä lenkillä. Just tällasilla pienillä asioilla pitäis varmaan yrittää tehdä arjesta vähän valoisampaa.. Tai ainakin mulle tuli vähän parempi mieli heti :D

Kotia piristin tekemällä kurpitsalyhdyn. Jospa se vähän piristäis vaivihkaa mieltäkin. :)


2 kommenttia:

  1. Söpö lyhty!!! :3 Teitkö jotain hyvää siit kurpitsasta?

    VastaaPoista
  2. Joo, tein kurpitsahilloa joulumausteilla ja sit paahdin siemenet ja söin sellaisenaan :)

    VastaaPoista